Kuula Egle lugu: Uus saade «Armastuse laul» jätkab üllatamist!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 saade «Armastuse laul», jätkab liigutamist ja tõestab Eesti inimene, et ta pole üldsegi mitte kinnine, vaid hoopiski avameelne, kelle jaoks pole probleem rääkida avameelselt lugusid oma armastusest elus.  

Saade põhineb Soomes vaatajarekordeid purustanud uuel teleformaadil „Suomilove“. Eesti versiooni hakkavad juhtima Saara Kadak ja Tanel Padar. Püsilauljateks Armastuse orkestri saatel on Liisi Koikson ja Jüri Pootsmann.

Armastus ei tähenda pelgalt romantilist tunnet mehe ja naise vahel, vaid hõlmab endas sõprust, tunnustust ja emotsionaalset tänulikkust ükskõik millise lähedase inimese suhtes. 

Iga  südantliigutava jutustuse juurde kuulub üks laul, mille loo kangelased pühendavad teineteisele nende armastuse, sõpruse ja tunnustuse märgiks. Laul tuleb ettekandele tuntud lauljate või  saate oma stuudiobändi esituses. Vahel kõlab laul stuudios publiku silme all, vahel üllatatakse lauluga loo kangelasi mõnes Eestimaa paigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles