Suur galerii: «Iluteemant 2016» gala glamuursed kaunitarid ning aasta säravamaid iluteemantid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tuntud eestlannad ning glamuursed ilugurmaanid särasid Iluguru «Iluteemant 2016» šikil galaõhtul teemantidega võidu.

Foto: Iluguru

ILUTEEMANT 2016 parima professionaalse näohoolduse preemia läks PRINCESS silmaseerumile!

Foto: Iluguru

Juba teist aastat järjest valisid tunnustatud iluprofessionaalid põhjaliku testimise käigus välja ilumaailma säravamaid iluteemante.

Testijate luubi alt käis läbi pea 500 toodet ning nagu ikka jäid sõelale vaid parimatest parimad tooted, mis aitavad saavutada suurepäraseid tulemusi salongis või kodutingimustes.

Foto: Iluguru

Meigikategooria žüriisse kuulusid Lana Vallo, Lidija Malinovskaja, Ksenia Linjova, juuksetooteid hindasid Helen Heinroos, Renaldo Paabel ja Sergei Rakovski, kosmeetikatooteid testisid Katrin Rasmann, Ilona Alanko, Eva Miller ning maniküüri- ja pediküüritoodetele andsid hinnangu Nele Gelenitš, Mariliis Viidas ja Natalja Demidova.

Foto: Iluguru

Enne auhinnatseremoonia algust näitasid Diana Arno moemaja modellid romantilist, mõnusa 70ndate vibe'iga kevadmoodi, mille märksõnadeks said armsad rüüžid, süütud pastellid, lehvivad midipikkuses kleidid ja seelikud ning loomulikult ka klassikaliselt liibuvad siluetid.

Foto: Iluguru

Üheskoos modellidega astusid lavale Diana Arno uutes ja kaunites kleitides üles ka ajakirja vastutav väljaandja Katrin Rasmann, peatoimetaja Kristiina Virt ning sarmikas õhtujuht Monika Tuvi.

Foto: Iluguru

Lisaks auhindade jagamisele pakuti külalistele mitmetahulist meelelahutusprogrammi, hõrke veine ja maitsvat õhtusööki.

Õhtu jooksul paitasid publiku silmi ja kõrvu kaunis Tanja, hurmav James Werts, kelle esinemist saatsid Timo Vendt saksofonil ja Karl Kanter kitarril. Tantstulist elamust pakkus Showstoppersi varjeteetrupp, särtsakad breikarid Ramon Paukson ja Mark Neppan tõmbasid tantsuhoosse ka õhtujuhi Monika Tuvi. Õhtu kulmineerus koostööpartnerite poolt välja pandud väärtuslike auhindade loosimisega, kus fortuunade rollis astusid üles särtsakad Tuuli Rand ja Teele Viira.

Foto: Iluguru

Pidulik gala toimus Swissoteli Ballisaalis, õhtut juhtisid Monika Tuvi ja Martin Haljaste, õhtuprogrammi koostas Iluguru vastutav väljaandja Katrin Rasmann, korraldusliku poole teostas Creative4 üritusturundusagentuur.

Vaata mahukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles