Pilk peale: Isac Elliot täitis uue muusikavideoga oma unistuse: ma lihtsalt ei suutnud seda uskuda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 fotostend Eesti Laul 2016 finaalis Saku Suurhallis, Isac Elliot
Elu24 fotostend Eesti Laul 2016 finaalis Saku Suurhallis, Isac Elliot Foto: Erlend Štaub

Isac Elliot avaldas uue muusikavideo hittsinglile «No One Else». Uues, Ameerika turu jaoks mõeldud muusikavideos teeb kaasa laulja/näitleja Carly Rose Sonenclar.

Foto: Erakogu

Hinnatud Põhjamaade pop staar Isac Elliot avaldas Ameerika turu jaoks uue versiooni hittloo «No One Else» muusikavideost. Täna ilmunud video filmiti juba jaanuaris New Yorgis.

Videos astub Isaci kõrval üles 2012. aasta X-Factor`i staar Carly Rose Sonenclar.

«Carly Rose Sonenclar, kes mängib muusikavideos naisosa, oli mõned aastad tagasi X-Factorys ja ta hullult meeldis mulle. Kui ma 11aastaselt plaadilepingu sain, tegin ma ükspäev lihtsalt naljapärast nimekirja asjadest, mida ma saavutada tahan. Seal oli asju nagu «müüa välja kontsert», «saada #1 singel» ja «kohtuda Carly`ga». Ma sain maha tõmmata esimesed kaks ja mõned asjad veel, kuid mitte Carly oma. Ma olin selle juba täiesti ära unustanud, kuni mu isa sai managerilt e-maili, et nad bookisid naisossa ühe ameerika laulja ja näitleja Carly Rose Sonenclar`i. Ma lihtsalt ei suutnud seda uskuda. See oli nii vinge! Ma sain temaga kohtuda ja aega veeta ja ma isegi rääkisin talle selle loo. Ma ei unusta seda kunagi,» soome superstaar.

Foto: promo

«Me mõtlesime kontseptsiooni peale ja ma ütlesin neile, et ma tahaksin muusikavideot, mis ei oleks tüüpiline boy-meets-girl video. Me arutasime ka seda, et oleks lahe lisada mingeid eriefekte ja lõpus võiks olla mingi püänt. Peale seda pani tiim kogu plaani ise kokku. Mul on hea meel, et nad kaasasid mind sellesse protsessi ja kuulasid mu soove. See oli parim meeskond, kes mul olnud on ja meil oli väga lõbus. See ei ole alati nii. Vahel on võttepäevad väga pikad ja palju tuleb oodata ja niisama passida. Seekord oli meil kogu aeg lõbus, sai palju nalja, loobiti värve, korraldati tantsu võistlusi jms,» muljetab Isac videovõtetest.

«No One Else» ilmus algselt 2015. aasta novembris Euroopas. Selle loo tegid uue põlvkonna noored andekad laulukirjutajad Charles «Chizzy» Stephens III ja Georgia Ku. See duo on varasemalt töötanud näiteks selliste artistidega nagu Justin Bieber, Skrillex ja Chris.

Muusikavideo filmimise ja uue albumi lindistamise kõrvalt tegeles Isac ka oma uue App-i  loomisega. Isac Elliot App on loodud mõeldes fännidele. App-is saab igapäevast jälgida, kuidas sõbrad ja teised Ellioteerid mängudes edasi jõudnud on ning muidugi ka seda, kes on hetkel #1 Ellioteer. App-il on ka oma jututuba, kus fännid saavad omavahel suhelda ja kogemusi vahetada. Vestlustega võib liituda ka Isac ise. Magic Me kaamera abil saab Isaciga selfisi teha ja pilte sotsiaalmeedias jagada. Mängudest on võimalik pudelit keerutada, Tõde või Tegu mängida ja testida oma teadmisi Isac Quiz`iga. Aplikatsioonist ei puudu ka uuendatud versioon juba varasemalt ülipopulaarseks osutunud Kisser musimäng ja Isac Tracker, mis Isaci poolt sisse lülitades annab teada, kus pop-staar hetkel asub.

Emotikone kasutada armastav Isac sai nüüd ka päris omad emoji`d, mida ta ka ise välja mõelda aitas. Emotikonid töötavad app-i siseselt ning ka teistes nutitelefonide suhtluskeskkondades nagu näiteks WhatsApp, Messenger ja tekstisõnumid. Emotikonide valikut suurendatakse ja uuendatakse jooksvalt.

«Pean tunnistama, et ma olin uue app-i pärast väga elevil. Selle loomine oli ülimalt lõbus protsess ja iga uus versioon tekitas jälle wow-efekti. See on väga lahe võimalus oma fännidega suhtlemiseks,» kommenteeris Isac.

Isac Elliot on üks Põhjamaade andekamaid pop-staare, kellelt on ilmunud juba kaks albumit: «Wake Up World» (2013) ja «Follow Me» (2014). Isac on Soomes teinud ka filmiajalugu, andes välja dokumentaali Dream Big: The Movie, mida näidati kinolinal ja avaldati hiljem ka DVD-na. Eelmisel nädalal, Oslos, kuulutati noormees Soome Noorte Saadikuks oma silmapaistvate tulemuste eest, tutvustades Norras Soome kultuuri.

Vaata ka Euroopa versiooni muusikavideot «No One Else»!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles