Rokkbänd Nickelback annab kontserdi Leedus

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokkbänd Nickelback annab kontserdi Leedus
Rokkbänd Nickelback annab kontserdi Leedus Foto: Promopilt

10. septembril toimub Kaunases, Žalgiris Arenal Kanada rokkbändi Nickelback kontsert. Piletid tulevad Piletilevisse müüki esmaspäeval, 14. märtsil kell 10.00. FBI kontsertklubi liikmed saavad pileteid osta juba alates 10. märtsist. Kontsertklubiga saab tasuta liituda aadressil www.fbi.ee.

Septembri alguses alustab Nickelback Euroopa tuuri, mis toob bändi ka esimest korda Baltikumi esinema. Tegemist on osaga Nickelbacki kümnendast maailmatuurist ning sügisel antakse kontserte lausa 30-s erinevas Euroopa linnas. Tuuril on külalisesinejaks teine Kanada bänd Monster Truck.

Nickelback on edukalt tegutsenud juba viimased kaks dekaadi ning müünud üle 50 miljoni albumi. Megahitt “How You Remind Me” on endiselt Billboardi kümnendi parim rokklugu. Ansambli kaheksas kauamängiv ‘No Fixed Address’ nägi ilmavalgust 2014. aasta novembrs ja sisaldab selliseid hitt-singleid nagu ‘Edge of a Revolution’, ‘What Are You Waiting For?’ ja ‘Get ‘Em Up’. 

Piletid ainsale Nickelbacki kontserdile Baltikumis tulevad müügile esmaspäeval, 14. märtsil kell 10.00, FBI kontsertklubi liikmetele aga juba 10. märtsil kell 10.00. Kontsertklubiga saab tasuta liituda aadressil www.fbi.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles