Galerii: moekunstnik Maire Valdma võitis rahvusvahelisel moevõistlusel teise koha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti moekunstnik Maire Valdma osales nädalavahetusel Pariisis toimuval Tiffany’s Fashion Week’il, mille raames toimus ka moevõistlus. 

Maire Valdma esitles oma kollektsiooni «Värvid allpool veepiiri», millega ta võitis tihedas konkurentsis kõrge teise koha. Üritusele oli kutsutud 11 disainerit - Eestile lisaks Egiptusest, USAst, Prantsusmaalt ja Inglismaalt. Kollektsioon sai žürii liikmetelt mitmeid tunnustavaid ja häid sõnu. Žürii esimeheks oli Franck Clereet Sheikh Noam ning žüriisse kuulus mitmeid teisi oma ala professionaale. 

Õhtujuhiks oli Miss United Nations Sherrie Gearheart ning moeshow saadikuks Prantsusmaal oli värvikas Coco Mode Stephane Moula.

Üritust käisid kohal kajastamas mitmed ajakirjad, millest kuulsamad olid Prestige International Magazine, Billie Blunt Magazine, World Class Designers Magazine, millest viimane on huvitatud pikemast intervjuust Mairega. Üritust edastab Luxembourgi luksuskanal Luxe TV, kellele sai antud intervjuu, mis läheb lähipäevil eetrisse. Kohal oli ka Eesti oma telekanal TV3+ Viasat Baltics, mille saatesse Moehommik jõuab ülevaade moeshowst ja invervjuu Mairega juba paari nädala pärast.

Foto: E.P. Photografia

Maire Valdma teeb unikaalseid käisitsi maalitud täissiidist kõrgmoe kollektsioone ja ehteid. Täpsemat infot Maire Valdma kollektsioonide ja tegevuse kohta leiab koduleheküljelt mairevaldma.com ja Facebookist Maire Valdma Fashion Design.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles