Galerii 18+! Tantsuparadiis avas hooaja ja tähistas sünnipäeva maailmakuulsa Dan Balani kontserdiga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel toimus klubis Hollywood linna populaarseima üritustesarja Tantsuparadiis (Танцевальный Pай) suurejooneline hooaja avapidu, ürituse 7. sünnipäev ja naistepäev, kus oli suurimaks üllatuseks maailmakuulsa Dan Balani kontsert.

Uue hooaja Tantsuparadiisi saal sädeles uutmoodi - uued paradiisidekoratsioonid, muudetud interjöör, veel rohkem valgus- ja eriefekte, tehnilisi uuendusi ja laserkiiri.

Lisaks pakuti külastajatele sünnipäevatorti ning erilist sära lisasid ööle unikaalne õhuakrobaatikaprogramm ja armastatud seksikad topless go-go-tantsijad Peterburist.

Õhtu peavõrgutajad olid DJ Bell ja DJ Peterson.

Järgmine Tantsuparadiis toimub reedel, 1. aprillil klubis Hollywood, kus esineb esmakordselt Venemaa populaarne lauljatar MakSim. Müügil on ainult 1000 piletit, mis on saadaval piiratud koguses 30-protsendilise soodustusega kuni 28. märtsini kõigis Piletilevi müügipunktides või internetis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles