Säutsusõda: Kim Kardashian andis alastipilte kritiseerinud staaridele karmi vastulöögi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Teletäht Kim Kardashian jagas esmaspäeval sotsiaalmeedias alastipilti, mis pälvis mitmelt tuntud inimeselt negatiivset vastukaja. Kim ei jäänud neile vastust võlgu.

Näitleja Bette Midler torkas Twitteris: «Kui Kim tahab meile näidata sellist osa oma kehast, mida me veel näinud pole, peab ta kaamera alla neelama.»

Kim vastas: «Ma tõesti ei plaaninud meenutada seda, kuidas sa mulle kunagi kingituse saatsid ja üritasid mulle võltssõber olla.»

Näitleja Chloe Moretz säutsus: «Ma väga loodan, et sa taipad, kui tähtis on noortele naistele eesmärke seada ja neile õpetada, et naistel on palju rohkem maailmale pakkuda kui ainult meie keha.»

Kim vastas: «Tervitame kõik Chloe Moretzi Twitterisse, kuna keegi ei tea, kes ta on.»

Saatejuht Piers Morgan lõõpis: «Ma tean, et su mees on 50 miljonit võlgu, kuid Kim - see on juba absurdne. Tahad, ma ostan sulle mõned riided?»

Kim vastas: «Hei, Piers Morgan, ära paku kunagi abielunaisele riideid! See on Ashley Madisoni sorti p*sk.»

Seejärel uhkustas Kim: «Vabandan, et ma peole hilinesin. Mul oli tegemist oma 80-miljonilise videomängutulu kulutamisega ja meie ühisele arvele 53 miljoni dollari kandmisega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles