Julm pilt: Heidi Montag näitas iluopiarme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidi Montag
Heidi Montag Foto: SCANPIX

Veidi üle aasta tagasi lasi USA teletäht Heidi Montag endale kümme iluoperatsiooni teha ja praegu kahetseb ta seda rängalt.

Heidi näitas arme ajakirjas Life & Style ning selgitas, kuidas operatsioonid talle mõjusid.

«Mõned mu kehaosad näevad halvemad välja kui enne. See küll mu eesmärk polnud,» sõnas staar.

Heidi lõua all on ligi viiesentimeetrine arm lõuavähendusoperatsioonist, kulmude tõstmisest on tal juuksepiiril kaks kiilakat laiku, kõrvaoperatsioonist sakiline joon kõrvade taga, erepunane laik paremas ninasõõrmes, ebaühtlased rinnad ning nibude ümber armid teisest tissilõikusest.

«Lõuavähendusoperatsioonist jäänud arm on kõige kergemini märgatav, kuid kõige hullemad on mu rinnad ja kõige hirmutavam olukord tagumikul. Isegi autoõnnetuse üle elanud inimestel on vähem arme,» ahastas Heidi.

Naine lisas, et armid on püsivaks meeldetuletuseks tehtud veast ning ta ei tahaks olla «plastmassist tüdruk».

«Operatsioonid rikkusid mu karjääri ja isikliku elu ning tõid mu maailma palju negatiivsust. Kui mul oleks võimalus ajamasinasse hüpata ja see tagasi võtta, teeksin seda. Selle asemel pean end terve elu Edward Käärkäena tundma,» rääkis ta.

Pilti Heidi armidest saad näha siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles