Pildid: prints William ja ta naine viisid lapsed esimesele suusapuhkusele

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti prints William ja ta naine, Cambridge´i hertsoginna Catherine läksid Prantsuse Alpidesse suusapuhkusele, võttes esimest korda ka lapsed kaasa.

Paari esimene laps, prints George on juba kaheaastane ja teine laps, printsess Charlotte kümnekuune, edastab Daily Mail.

Paar kutsus endaga Alpidesse kaasa uudisteagentuuri Press Association fotograafi, kellel nad end lubasid pildistada, ennetamaks kõmufotograafide horde.

Pere poseeris fotograafi jaoks nii elukoha juures kui mäenõval.

Teada on, et nii prints kui ta naine on head mäesuusatajad, kuid nad ei ole saanud alates sellest, kui nende perre sündis väikese vahega kaks last, saanud selle harrastusega tegeleda.

Prints ja ta naine loodavad, et mida nooremana lapsed mägedega harjuvad, seda kergem on neil edaspidi mäesuusatamist õppida ja looduses viibida.

Kuninglik pere saabus Prantsuse Alpides asuvasse suusakuurorti möödunud kolmapäeval ja siis tehti kohe ka fotod, mis täna meediasse jõudsid.

Briti kuningliku pere esindaja teatel ei avalikustata Williami, Catherine`i ja nende laste täpset asukohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles