Kuidas massist välja paista? Koomiksi CVga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Argentiinlannast vabakutseline graafiline disainer, kunstnikunimega Martu otsib Suurbritannias elades tööd ja ta ei saatnud tavapäraseid CVsid, vaid tegi koomiksi, mis kirjeldab tema elu ja seniseid saavutusi.

See ebatavaline CV jõudis sotsiaalmeediasse, kus see muutus kiiresti populaarseks, edastab news.com.au.

Esimesel pildil on enda tutvustus: «Tere! Minu nimi on Martu!» ja edasi tuleb info tema tausta kohta, et ta on pärit päikeselisest riigist, kus mängitakse jalgpalli, tantsitakse tangot ja osatakse siestat pidada. Tal on ka oskusi, mis nüüdsel digiajastul on väga kasulikud.

See CV jäi silma tööpakkumisfirma JobFead mänedžerile Radhika Sharmale, kes riputas selle Linked Ini pealkirjaga: «Üle hulga aja parim CV, mida näinud olen».

Martu teatel õppis ta graafilist disaini Buenos Aireses ja edasi viisid ta õpingud Argentina rahvusülikooli visuaalseid kunste õppima. Ta lõpetas ülikooli edukalt.

«Kui mulle pakutakse mõnes teises maailma paigas tööd, olen valmis sinna minema. Räägin vabalt hispaania, inglise ja itaalia keelt. Olen 3D disainer, tunnen hästi kunsti ka kunstiajalugu, mul on hea mälu, olen tähelepanelik ja täpne ning valmis töötama neile, kes mind vajavad,» teatas naine.

Argentiinlanna loodab leida püsiva töökoha, kus saab oma ametialal edasi areneda ja teistelt juurde õppida.

Loodetavalt jääb tööandjatele Martu ebatavaline CV silma ja nad pakuvad talle tööd.

Martu lehekülg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles