Kurvad uudised: Rasmus Kagge lahkub ERR-ist!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV, Tallinn, 25.12.2014
Heategevussaade Jõulutunnel. Saatejuhid Rasmus Kagge ja Katrin Viirpalu.
FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
ETV, Tallinn, 25.12.2014 Heategevussaade Jõulutunnel. Saatejuhid Rasmus Kagge ja Katrin Viirpalu. FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Ligi kümme aastat «Pealtnägijas» töötanud ja 2012. aastal Bonnieri preemia pälvinud Rasmus Kagge lahkub märtsi lõpus rahvusringhäälingust, et teha elus kannapööre ja olla vähemalt mõnda aega ajakirjandusest eemal.

«Üks suur ja pikk ring on minu jaoks lõplikult täis saanud. Ma olen töötanud piisvalt kaua nii ajalehes, televisioonis kui ka raadios. Ma olen noor mees ja lihtsalt nii ongi, et ma vajan elus uusi väljakutseid,» kirjutas 25 aastat ajakirjanikuna töötanud Kagge sotsiaalmeedias.

«Ütlen kohe ära, et ma ei lahku «Pealtnägijast» ega ERR-ist intriigide või vastuolude tõttu. Vastupidi, mind on "Pealtnägija" meeskonnas ja ERR-is hoitud ja armastatud kõik viimased 10 aastat ning selle eest tänan südamest kümneid kolleege. Eelkõige aga Mihkel Kärmast ja Piret Priisaart,» kinnitas ta.

Kagge uus tööandja on riigikantselei ja temast saab valitsuse kommunikatsioonibüroo meedianõunik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles