ELU24 LIVE/ Külas käisid seksikad kiisud lõbusast bändist La La Ladies (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel neljapäeval, 10. märtsil vaäisasid Elu24 Live stuudiot Eesti seksikaimad kiisud, ansambel La La Ladies.
 

Foto: Erlend Štaub

La La Ladies on stiilne ja lõbus bänd, kus laulavad ja tantsivad kolm imeilusat neidu: Diana, Kethi ja Inga.

Repertuaaris on erinevad hitid nii eesti, inglise, kui ka vene keeles ja kõik lood on kaasaegses electro swing stiilis: "Pankrot" Toe Tag, "Candyman" Christina Aquilera, "Turn me on" David Guetta, "Absoluutselt" HU, "Walk like an Egyptian" The Bangles jne.

Foto: ViktorBurkivski

Kaunitarid esinevad tellitud enamasti üritustel, erapidudel

Tüdrukutebändi La La Ladies panid 2014. aastal kokku Tanja Mihhailova ja Timo Vendt.

Eesti Laul 2016 poolfinalist La La Ladies osales võistlusel särtsaka looga «Unikaalne». Singli autoriteks on Tatjana Mihhailova, Mihkel Mattisen, Timo Vendt ja Inga Tislar. 

Foto: ViktorBurkivski

Elu24 uuris lähemalt, mis bändiga on tegemist

Lugu «Unikaalne» on neidude sõnul Eesti Laulule ja Eurovisioonile mõeldes kirjutatud, idee osaleda aga sündis ootamatult ja kiiresti.

La La Ladiese kaheaastase tegutsemise ajal on toimunud ka üks suurem muutus, bändis on uus liige Inga, kes tõi koosseisu uusi tuuli ja värsket verd.

Kuidas aga sündis koosseisu seksikas stiil?

Diana: Mina tahaks näidata näpuga Tanja peale. Ta on Eestis üks naisikoon minu jaoks olnud. Tema mõtles välja meile pin-up-stiili, et hoida läbivat naiselikust ja stiilipuhtust. Mõte on rõhutada seda, et naised peavad enda eest koolitsema ja alati head välja nägema.

Kethi: Pin-up-stiil on natukene glamuursem, aga samas ei tohiks olla vulgaarne. Stiil peaks olema eetiline ja ilus.

Foto: Tiit Mõtus

Kõik kolm neidu päriselus on erinevate stiilidega, laval aga näeb koosseis ühtne välja.

Foto: Tiit Mõtus

La La Ladies naistetrio teeb electro swing stiilis muusikat ning nende üheks tugevaimaks küljeks on loomulikult kütkestav lavašõu

Kuidas bänd La La Ladies alguse sai?

Bändi loomises on süüdi Tanja Mihhailova ja Timo Vendt, kes tüdrukud kokku kutsusid. Bändi aluseks on olnud eelkõige hea omavaheline läbisaamine ja eelnevalt toiminud erinevad koostööd. Tüdrukud kutsuvadki Tanjat bändi „mamaks“ ja Timot bändi „papaks“.

Oluline roll on bändis ka helimehel, Otto-Karl Vendtil, keda tüdrukud kutsuvad hellitavalt vennakeseks.

Foto: ViktorBurkivski

Muusika, mida need kolm kaunist naist teevad, pakub meelelahutust ning särtsu kõigile electro swing stiilis muusika austajatele

Tüdrukud: Siiani oleme kaverdanud kuulsamaid hitte uues võtmes, mis on meie suureks üllatuseks publikule väga meeldinud. Eks alguses oli ikka pisike ärevus sees, et kuidas inimesed meie etteastetele reageerivad, kuid nüüd tunneme end juba enesekindlamalt. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset ja energilist meelelahutust ning tuua särtsu Eesti muusikamaastikule.

Foto: ViktorBurkivski

Tüdrukud: Meile oli see suureks üllatuseks, et juba praegu niivõrd positiivset vastukaja oleme saanud. Inimestele meeldib vaadata meie tantsulist liikumist ja samal ajal kaasa laulda. Ühel erapeol esinedes läks rahvas nii hoogu, et nad vallutasid suisa ise kogu lava! See annab motivatsiooni ja jõudu, et lähitulevikus ka bändi esimene singel välja anda.

Vaata järele, mis saates toimus!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles