Mark Hamill: Luke Skywalker võiks olla gei

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carrie Fisher printsess Leiana ja Mark Hamill Luke Skywalkerina
Carrie Fisher printsess Leiana ja Mark Hamill Luke Skywalkerina Foto: SCANPIX

«Tähesõjad» filmide režissöör J.J. Abrams sõnas mõni aeg tagasi, et selles filmiseerias võiks olla ajaga kaasaskäivalt ka geist tegelane.

Nüüd aga teatas Mark Hamill, kes kehastas Luke Skywalkerit, et ta tegelane võiks tõesti gei olla, sest nii on huvitavam, edastab news.com.au.

Ta lisas jedi meistri seksuaalne suundumus on filmides määratlemata ja ta sooviks teada, kuidas vaatajad seda tegelast näevad.

«Lugesin, et režissöör J.J. Abrams on Luke Skywalkeri uuendamise seisukohal. Kui varem oleks filmisõbrad andnud otse teada, millisena nad tegelasi näha tahavad, siis nüüd saadetakse e-kirju, milles esmalt mainitakse oma keerulisi kapist väljatuleku kogemusi ja alles siis küsitakse, kas Luke võiks olla gei, sest see aitaks neid,» lausus näitleja.

Hamilli sõnul tuleb Luke Skywalkerit näha kui filmiseeria ühte peategelast ning hinnata teda ta iseloomu ja ettevõtmiste, mitte aga selle järgi, keda ta armastab.

Skywalker on filmiseerias musitanud vaid ühte naist, oma õde, printsess Leiat. Selle tõttu ei ole teada, kas talle meeldivad naise, mehed või mõlema soo esindajad.

«Tähesõja» filme on seni kokku seitse ja nad jagunevad kolme triloogiasse ning neid ei ole tehtud kronoloogilises järjekorras.

Esimene triloogia: osa IV – «A New Hope» (1977),  osa V - «The Empire Strikes Back (1980) ja osa VI - «Return of the Jedi» (1983).

Teine triloogia: osa I - «The Phantom Menace (1999), osa II - «Attack of the Clones» (2002) ja osa III - «Revenge of Sith» (2005).

Kolmas triloogia: osa VII - «The Force Awakens» (2015).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles