Video: kes on saate «Pühapäev Sepoga» kohtunikud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaheksa armastatud Eesti naljategijat. Ja üks tõeliselt tujuküllane pühapäevaõhtu igas nädalas. SEE AEG ON KÄES! Kui Eesti rahva ette astub meeskond, kes lahendab kõik mured, pakub tröösti ja selgitab välja õige eestlased.

Kes või mis paneb sind naerma? Käes on aeg välja selgitada Eesti värvikaim tegelane, kes toob naeratuse meie kõigi nägudele. Lõõgastu ning sisene pöörasesse improvisatsioonikeerisesse koos Eesti armastatumate komöödiastaaridega! Treeni oma naerulihaseid koos saatejuht Sepo Seemaniga uue marulaheda sketšišõu seltsis.

«Pühapäev Sepoga» on  inspireeritud TV3 varasematest menukatest laulusaadetest ja sisaldab edasiarendusi komöödiashowdest «Palume lavale!» ning «Faktuaalne kaamera». Nüüd otsustasime kokku segada ühe lõbusa kokteili, mis toob pühapäeva õhtusse nalja, särtsu ja muusikat. Pühapäevas Sepoga astub üles Eesti koomikute absoluutne raskekahurvägi ja pole kahtlustki, et sünnivad vinged esitused ja uued huumoriajalukku minevad sketšid.

Kes on saate kohtunikud näed TV3 videost!

«Pühapäev Sepoga» TV3 ekraanil juba täna kell 19.30 algusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles