Galerii ja video! Sõltumatu Tantsu Laval reiviti koos Real Life Companyga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalal lõpus avanes Sõltumatu Tantsu Laval võimalus reivida koos tegevusteatriga Real Life Company. Tooliread sel korral teatrisaalist puudusid, sest etenduses “Reiv” tegi kaasa ka publik. 

Etendus ise sai alguse juba uksel, mil saabujad pidid tõendama oma vanust dokumendiga ning alla kirjutama paberile, mis hoiatas meeletu strobo ja saalitäie tossu eest. Vahetult enne teatrisaali astumist õpetati aga selgeks reivile omased, lehmalüpsu ja pesupesemist imiteerivad tantsuliigutused, et algaja reivihunt ikka teaks, kuidas käituda.

Saal kujutaski endast tantsupõrandat, kus publiku vahel sõelusid etendajad – noorest emast puuritantsija, raamatupidajanna, kes õhtusel peol end täielikult unustab, tüütu dressipükstes tüüp (ilmselt Lasnamäelt), narkar jne. Peol harrastati nii narkojooksu kui amelemist erilisele partnerivalikule mõtlemata. Lõpuks jäi alles vaid mööda nägu laialivoolanud silmavärv ja mälestus õhtust, mil veel kõik oli normaalne.

Kuuldavasti saab reivida taas aprillis. Et “Reiv” aga tõesti õnnestuks, siis selleks on hädavajalik suurem publikuhulk – on ju ühe hea reivi vaieldamatud koostisosad reivijatemass ja võimalus end täiesti tühjaks hulluda, mille eelduseks võimas katkematu biit, boonuseks valgusemäng, mis kestavad hommikutundideni, tõmmates rahvast üha enam endasse. Kui nendest üks on olemata, jääb olemata ka hea reiv. 

Vaata galeriid ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles