Cool D: naise rinnad peavad sobima kehaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cool D esitles Sugaris plaati "Cool FM".
Cool D esitles Sugaris plaati "Cool FM". Foto: Janek Põldots

Muusik Cool D, pärisnimega Priit Kolsar(34) alustas oma karjääri raadiost ning on tänaseks välja andnud kokku seitse albumit. Edukas räppar vastas Buduaari küsimustele naiste kohta.

Miks sa oled vallaline?

See on keeruline, nagu tänapäeval moeks vastata. Kui ise ka teaks täpselt kõiki põhjuseid, ju siis poleks.

Mis on kõige unustamatum kingitus, mida oled ise mõnele naisele teinud?

Sellele peaks vastama see konkreetne inimene, küll ta siis ise teab, kas see on olnud unustamatu või mitte. Aga küllalt tõenäoliselt pole see olnud midagi väga materiaalset, pigem ehk koosveedetud aeg kusagil meeldivas kohas või mõnel reisil, mis mõlemale on meelde jäänud.

Räägi oma kõige põnevamast kohtingust.

Ma eelistan pigem selliseid konservatiivseid vanakooli kohtinguid, et väga ekstreemustesse ei tahaks nende asjadega minna, siis võib tulemus veidralt välja kukkuda ja pole kindel, kas see kohtingu puhul lõpuks ongi hea!

Kui suured on ideaalsed rinnad? Kas nende suurus on üldse oluline?

Ma arvan, et oluline pole kvantiteet, vaid pigem nende kvaliteet. Ses osas pole suurus tähtis, pigem õige proportsioon ja sobivus ülejäänud kehaga.

 

Kui tahad teada teiste Eesti meeste arvamusi, siis soeta endale talvine Buduaar Shoppingu ajakiri!

Millised on Sinu arvates ideaalsed rinnad?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles