Eesti moelooja Maire Valdma on kutsutud osalema Pariisis toimuvale Tiffany's Fashion Week'ile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti moelooja Maire Valdma on kutsutud osalema Pariisis toimuvale Tiffany's Fashion Week'ile. Üritus toimub südalinnas Champs-Elyseel, prestiižes viie tärni hotellis Marriott, 3-5. märtsil, 2016.

Foto: Sandhra-Mirella Valdma

Tiffany's Fashion Week on rahvusvaheline moevõistlus, mis annab võimaluse tunnustatud moeloojatele tutvustada oma loomingut ning luua sidemeid tulevaste koostöö partneritega. Maire Valdma kollektsiooni vastu on juba huvi tundnud esindajad Dubaist ja Milanost.

Foto: Sandhra-Mirella Valdma

Kõikide osalejate kollektsioonid jäädvustab rahvusvaheline press ja toimub fotosessioon punasel vaibal. Ürituse ametlik telekanal on Luxe TV ja Eestist on kohal TV3+ Viasat Baltics.

Foto: Sandhra-Mirella Valdma

Maire Valdma teeb unikaalseid käisitsi maalitud täissiidist kõrgmoe kollektsioone ja ehteid. Täpsemat infot Maire Valdma kollektsioonide ja tegevuse kohta leiab koduleheküljelt mairevaldma.com ja Facebookist Maire Valdma Fashion Design. Ürituse kohta on täpsem info leitav SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles