Beatrice nautis itaallasest poiss-sõbra stripptantsu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beatrice (vasakul) alustab rotiaastat loomulikult uue soenguga. Selle üle, nagu näha, siirast rõõmu tundmas ka kaasa Priit.
Beatrice (vasakul) alustab rotiaastat loomulikult uue soenguga. Selle üle, nagu näha, siirast rõõmu tundmas ka kaasa Priit. Foto: Indrek Galetin

Mehed armastavad külastada striptiisiklubisid, et imetleda ilusate naiste kehasid. Kuid miks ei võiks sellist naudingut kodus olev kaasa pakkuda? Modellist ärinaine

Beatrice

tunnistas

Kanal 11

saates «Üks teist» antud intervjuus, et kui tema kallim ikka palub, siis ta kaaluks kindlasti mehe soovi.

Samas tunnistas Beatrice, et on oma elus kogenud seda, kui tema armsam on teinud stripptantsu. «Kunagi oli mu elus periood, kus mul oli itaallasest poiss-sõber. Olime naistepäeval koos Milanos ning see on nende jaoks väga püha päev. Klubid pannakse kinni ja sisse saavad vaid naised.»

Sel päeval koges Beatrice sadade naiste seas, kuidas tema elukaaslane tegi ühes klubis stripptantsu. Beatrice tunnistas, et seda oli päris huvitav jälgida.

Ka Buduaar ja Elu24 küsivad oma lugejate käest, kas Teie oleksite nõus tegema kodus oma elukaaslasele või abikaasale stripptantsu?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles