Ott Lepland annab sel nädalavahetusel täispika live`i Klubis Teater!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

OTT LEPLAND TULEB TAAS! Eelmisel korral Rekordiliselt Teater Live Concert`ile rahvast toonud Ott Lepland astub rahva tungival soovil sel reedel taas klubi Teater lavale!

Foto: Jaanar Nikker

Juba sel reedel, 4. märtsil toimub Tallinna populaarseimas öölokaalis Klubis Teater live kontserdite sari Teater Live Concert!

Seekord esineb klubis kõigi naiste lemmik ning südametemurdja Ott Lepland koos bändiga! Laval kõlavad tema kõige populaarseimad hitid ning kaunid Teatri Diivad annavad peole hoogu hommikuni! Õhtul pakub maitsvaid jooke Oakheart!

Foto: Jaanar Nikker

Üritustesari Teater Live Concert on pidu, mis toob klubi Teater lavale parimad Eesti artistid täispika kontsertkavaga!

Tegu on andeka mehega, kes kindlasti suuremat tutvustamist ei vaja - Ott Lepland & Band! Oodata on meeldejäävat ning rahvarohket live`i! Tema superhitid nagu “Kuula”, “Süte peal sulanud jää”, on ainult väike osa lugudest, mis reedel esitlusele tulevad! Peole annab hoogu juurde maitsvate kokteilidega Oakheart!

Vaata galeriist, kuidas möödus eelmine Ott Leplandi kontsert!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles