L´Oreali teatel ei tule Eau de Trumpi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump
Donald Trump Foto: SCANPIX

Prantsuse kosmeetikafirma L´Oreal teatas eile, et Ameerika Ühendriikide vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump palus neil valmistada juba mitu aastat tagasi omanimelise parfüümi Eau de Trump, kuid nad keeldusid ja kordasid hiljuti seda keeldu.

L´Oreali nõukogu esimees Jean-Paul Agon sõnas nüüd, et neil ei ole midagi ameeriklasest ärimehe ja poliitiku vastu, kuid eelkõige teevad nad parfüümide loomisel koostööd suurte moefirmadega nagu Giorgio Armani, Ralph Lauren ja Yves Saint Laurent , mitte aga eraisikutega, edastab The Local.

Kuna L´Oreal Trumpile ära ütles, pöördus kuulus ameeriklane teise parfümeeriafirma Estée Lauderi poole, mis andis välja parfüümi nimega Donald Trump, The Fragrance.

Lisaks tegi Estée Lauder veel kaks Trumpi parfüümi – Success ja Empire.

Möödunud aastal keeldus USA kaubamajadekett Macy´s müümast Trumpiga seotud reklaamtooteid pärast seda, kui presidendikandidaat teatas, et USAsse ei tohiks enam lubada ühtegi sisserändajat.

Donald Trump on vabariiklaste kõige populaarsem kandidaat, kes  on saanud 11 osariigis toimunud eelvalimistel võidu seitsmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles