Eesti ja Soome rock’n’rolli koorekiht astuvad koos üles ühel laval

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pressimaterjalid

26. märtsil leiab aset Big Rock’n’Roll Night, kus kütavad saali kuumaks rock’n’rolli lipulaevad - Boogie Company Eestist ja Vesa Haaja Soomest.

Õhtu üks peaesinejatest Vesa Haaja on oma kodumaal südamed võitnud alates 80ndate keskpaigast, kui Soome rock`n´rolli raudvara „Whistle Bait“ ja „The Barnshakers“ mootor. Vesa Haaja on tuuritanud mõlema bändiga mööda Euroopat ja USA-d tõestades, et on üks Soome kõvemaid tegijaid selles skeenes. Alates 2008. aastast on Vesa Haaja legendaarse Soome rautalnka-ansambli „Agents“ solist. Olles ise osade lugude autor eelnimetatud bändides ja kirjutades lugusid ka teistele artistidele, võib kindlalt väita, et mees on rock’n’rolli suurkuju ja kuulmist-nägemist väärt.

 Eesti poole pealt hoiab rock’n’rolli lippu kõrgel kõigile tuttav Boogie Company. Bänd, kes on edendanud Eesti rockabilly ja rock’n’rolli skeenet aastast 2004. Nende repertuaar on lai - alustades originaal loominguga, lõpetades rockabilly stiilis kaveritega kuulsatest rocklugudest. Bändi eesotsas on laulja Andrus Kasesalu kontrabassil, klaveril Margus Jürisson, Oleg Davidovich kitarril ja Marek Lillemägi tõstab pulssi trummide taga. Tenorsaksofonil annab funki juurde Ülari Kirsipuu.

Big Rock’n’Roll night’i juhatab sisse soomlaste rock`n`roll trio Greased Lightning. Ja selleks, et pidu õhtu jooksul üle käte ei läheks, on kutsutud õhtut juhtima Tanel Talve. On oodata õhtut täis rock’n’rolli ja hoogsat džaivimist. Pange tantsukingad valmis ja ostke pilet ära 26.märtsiks!

Piletid Piletilevis eelmüügis 12 eurot, uksel 15 eurot.

Uksed kell 21.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles