Video: Marsi krutsifiks viitab hävinenud tsivilisatsioonile?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Marsi ja tulnukate entusiastid ei anna alla ning otsivad ikka ja jälle Marsist tehtud fotodelt objekte, mis võivad viidata kunagisele tsivilisatsioonile.

Nüüd teatas üks prantslane, et Marsi Curiosity kulguri poolt mägisel alal tehtud fotodel on näha krutsifiksi, edastab Daily Mail.

Kohe kommenteeris leidu kurikuulsa lehekülje UFO Daily Sightings esindaja Scott Waring, kelle arvates on tegemist ristiga.

Tema sõnul asub rist nagu hoonejäänusel, mis on ümar, suure tõenäosusega katusel. Lähedal on aga mingi suure struktuuri, võimalik et kiriku jäänused.

«See leid võib olla usklike ufo entusiastide jaoks tähtis. Krutsifiksi leidis prantslane Christian Mace Curiosity fotosid uurides. Risti ei ole pildil täispikkuses näha, kui kulgur oleks risti teiselt poolelt pildi teinud, siis oleks kogu rist näha olnud,» teatas Waring.

Marsi ja tulnukate lehekülgede arvates võib tegemist olla kas iidse hävinenud tsivilisatsiooni kirikujäänusega või siis on kirik pinnases, aidates varjata Marsi praeguseid elanikke.

Waringi sõnul on Curiosity piltidel näha ka oletatavalt tulnukate skulptuuri, mis võib olla tuhandeid aastaid vana ja see meenutab skulptor Michelangelo kuulsat «Taavetit». See on peaaegu täielikult liiva mattunud, näha on vaid peaosa.

Möödunud aastal teatas füüsik John Brandenburg, et tema arvates hävines Marsil kunagi olnud tsivilisatsioon teistelt planeetidelt pärit olenditega peetud tuumasõjas ja sellest on Punasel planeedil seni märke näha.

Varem on ufo entusiastid leidnud Marsilt mitmeid objekte, mis meenutavad Maal leiduvat.

Psühholoogide teatel on selle puhul tegemist pareidoolianähtusega ehk juhuslikes objektides nähakse seda, millega ollakse tuttav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles