Reedel esineb Tjuun Inil innovatiivne briti artist Ivy Lab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivy Lab koosneb kolmest artistist: Stray, Halogenix ning Sabre
Ivy Lab koosneb kolmest artistist: Stray, Halogenix ning Sabre Foto: Erakogu

Sel reedel, 4.märtsil toimub Sinilinnus trummi ja bassi pidu Tjuun In, mille peaesinejaks on Ivy Lab. Teda toetavad kodumaised Slammin ning residendid Qba, To-Sha ja L.Eazy. Kohvikusaalis kõlab hip-hop, funk jm djde Dr. Philgoodi ja Jaan Jaago ehk Gram-of -Funi poolt.

Ivy Lab koosneb kolmest artistist: Stray, Halogenix ning Sabre. Trio alustas koos muusika tegemist alles kaks aastat tagasi, kuid on juba muutunud kvaliteedi ja innovatsiooni märgiks trummis ja bassis.

Foto: Erakogu

Neile kuulub ka kaubamärk 20/20, omanäoline pidudesari UKs ja plaadifirma, mille alt kolmik ka oma debüütalbumi «20/20 Volume One» eelmise aasta novembris välja lasi. Ivy Labi muusikat iseloomustab neile omanäoline, kergelt melanhoolne helipilt, mis eksperimenteerib trummi ja bassiga väljapoole selle stiilipiire.

Möödunud nädalal ilmus Alix Perezi ja Ivy Labi koostööna EP «Arkestra» ning peatselt näevad ilmavalgust koostööprojektid nt Noisia ja Phazz´iga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles