Tänaseks pensionil oleval postiljonil on üle 1300 vallaslapse (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postiljon ei karda isegi krokodille
Postiljon ei karda isegi krokodille Foto: «Reporter» / Kanal 2

DNA testide abil tõestati, et tänaseks pensionil olev 87-aastane endine postiljon on üle 1300 vallaslapse isa. Šokeeriv uudis tuli avalikuks pärast ühe Tennessees elava perekonna privaatuurimist.

«Rasestumise vältimine ei olnud toona populaarne,» sõnas mees enda kaitseks kohalikule reporterile. «Mul ei ole midagi, millepärast piinlikkust tunda. 60ndad olid vanad head ajad ning ma oskasin väga hästi imiteerida Johnny Cashi, mis naistele väga meeldis,» ta meenutas ja lisas: «Mõni isegi arvas, et ma olen Johnny Cash ning kes olin mina, et ühele kähkukale «ei» öelda?»

Eradetektiiv Sid Roy ei oleks enda sõnul mitte kunagi uskunud, et 15 aastat tagasi alguse saanud juhtum sellise tõega lõppeb. Mehe sõnul tulid tema juurde kaks meest, kes teineteisest ei teadnud midagi, ent mõlemad soovisid oma pärisisa leida.

Uurija sõnul võib vanamehel lapsi isegi rohkem kui 1300 olla. Loe lähemalt SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles