Video! Vaata ühte liigutavatest lugudest, mis «Armastuse laulu» saates kõlama hakkab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Armastuse laul» saatejuhid Tanel Padar ja Saara Kadak
«Armastuse laul» saatejuhid Tanel Padar ja Saara Kadak Foto: TV3

TV3 ekraanile jõuab juba homme südamed tuksuma panev saade «Armastuse laul», millega tõestab Eesti inimene, et ta pole üldsegi mitte kinnine, vaid hoopiski avameelne, kelle jaoks pole probleem rääkida liigutavaid lugusid oma armastusest elus.  

Saade põhineb Soomes vaatajarekordeid purustanud uuel teleformaadil «Suomilove». Eesti versiooni hakkavad juhtima Saara Kadak ja Tanel Padar.

Armastus ei tähenda pelgalt romantilist tunnet mehe ja naise vahel, vaid hõlmab endas sõprust, tunnustust ja emotsionaalset tänulikkust ükskõik millise lähedase inimese suhtes. 

Foto: TV3

Iga südantliigutava jutustuse juurde kuulub üks laul, mille loo kangelased pühendavad teineteisele nende armastuse, sõpruse ja tunnustuse märgiks. Laul tuleb ettekandele tuntud lauljate või saate oma stuudiobändi esituses. Vahel kõlab laul stuudios publiku silme all, vahel üllatatakse lauluga loo kangelasi mõnes Eestimaa paigas.

Teised lood juba homme, mil „Armastuse laulu“ TV3-s alustab. Kell 20.00

 Üks liigutavatest lugudest, mis homme ekraanile jõuab on nähtav siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles