I Wear* Experimendi vahetud emotsioonid pärast Hurtsi soojendamist Riias: kõik oli nii äge, nagu oleks armunud!

Irene Tambek
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 tabas Eesti Laulu finalisti I Wear* Experimenti Riia Arena lavalaudade tagant, vahetult pärast nende esimest Baltikumi kontserttuuri live'il, mida nad teevad kaasa Briti popduo Hurtsiga. 

Briti popduo Hurts liikmed Theo Hutchcraft ja Adam Anderson valisid 47 muusikalise kollektiivi seast välja Eesti bändi I Wear* Experiment, kellel on võimalus soojendada Hurtsi Baltimaades. Tabasime bändi lavalaudade tagant ning saime videosse nende kõige värskemad ja truumad emotsioonid pärast Riia Arenas toimunud kontserti.

Foto: Erlend Štaub

VAATA LISAKS: Elu24 video Hurtsiga siin.

I Wear* Experiment saab koos Hurtsiga lavale astuda 1. märtsil Riias, 10. märtsil Tallinnas ja 11. märtsil Vilniuses.

VAATA LISAKS: Hurts ja I Wear* Experent 1.märtsil Riias fänne hullutamas SIIN.

Foto: Erlend Štaub

Uurisime bändilt, kuidas nad jõuavad soojendada Hurtsi Baltikumis, valmistuda Eesti laulu finaaliks, tegeleda oma uue loomingu ja igapäevatööga. Johanna Eenmaa sõnul on talle palju abiks bändipoisid ning kiirel ajal pannakse teinteisele õlg alla. Samuti rääkis Hando Jaksi, kuidas neile konkursi võidust üldse teada anti ning mida ta rääkis Hurtsi kitarristi ja pianisti Adam Andersoniga kohtudes.

Foto: Erlend Štaub

Muidugi saime videosse ka värsksed ning armsad emotsioonid bändilt, kes varem nii suure publiku ees ei olegi esinenud. Johanna Eenma võrles tunnet armumisega. Voh!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles