Singer Vingerit soojendab juubelipeol punkbänd Kurjam

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurjam
Kurjam Foto: Promopilt

Singer Vingeri 30. juubel kogub tuure ja õhtu külaliste nimekiri aina kasvab. Juubelipidustused leiavad aset  11.märtsil Rock Cafes ja piletid punkpeole kaovad Piletilevist, kui soojad saiad.

Foto: Promopilt

Juubilari tulevad tervitama pungirahvale juba ammu tuttavad kutid Tartu pungi koosseisust nimega Kurjam.

Kes pole varem Kurjamist midagi kuulnud, siis võtke teatavaks, et punt on loonud punglikku meeleolumuusikat juba alates 1996. aastast. Kolmeliikmeline punkansambel on hullutanud rahvast lugudega nagu „ Mees sa ei tea kui kiiresti ma löön“, „Raske lapsepõlv“, „Pohmakaga tööl“, „Kuumalaine Stroomi rannas“ jt. Kurjami diskograafia on aus ja kõnetav, nagu punk ikka!

Lisaks erikülalistele lubab õhtukangelane Singer Vinger oma fänne rõõmustada ka täiesti värskete paladega. Nagu Hardi Volmer “Hommik Anuga” saates mainis, käib muusika kirjutamine Singer Vingeris kümneaastaste pausidega ja uue albumi valmimist planeeritakse tuleva sügisesse. Kuid ära ei unustata ka vanu hittlugusid! On oodata õhtut täis Singer Vingeri hitte ja tugevat punkkütet!

Uksed juubelipidustustele avanevad 11.märtsil kell 21.00.

Pilet saadaval Piletilevis eelmüügist 12 eur, kohapeal 15 eur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles