Nordea ja Viis tärni esitlevad Tallinn Music Weekil valikut lemmikartistidest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week 2016 väljakuulutamine Erinevate Tubade Klubis
Tallinn Music Week 2016 väljakuulutamine Erinevate Tubade Klubis Foto: Aron Urb

Tallinn Music Weeki (TMW) esitleja Nordea pank ja panga kultuuriportaal Viis tärni on ka tänavu pannud kokku omapoolse ülevaate ja soovitused festivali esinejatest. Valikus on üle 30 festivalil üles astuva artisti Eestist ja välismaalt ning oma lemmiku leiab mitmekülgsest valikust nii algaja muusikasõber kui pühendunud melomaan.

Terve nädala vältava TMW kolmepäevane muusikaprogramm kestab neljapäevast, 31. märtsist laupäeva, 2. aprillini, hõlmates kõikvõimalikke muusikastiile folgist elektroonikani ja indiest metalini. Programm sisaldab muuhulgas ka klassikalise ja nüüdismuusika heliloojate ning interpreetide kava, Soome parimate festivalide Flow ja Tuska esitluslavasid ning briti plaadimärgi FatCat Records ja Üle Heli festivali kureeritud nüüdismuusikat, avangardi ja folki ühendavat klubiõhtut. 

Nordea & 5* programm aitab üle 200 esinejaga festivalil hõlpsamini orienteeruda, annab võimaluse tutvuda erinevate muusikastiilidega ning on planeeritud just sel moel, et kõik valitud esinejad sobituvad ajakavasse, mis kulgeb läbi kolme kontserdiõhtu ja mitmete kontserdisaalide ja klubide. Esindatud on nii džäss- kui pärimusmuusikud, nii üleilma kultusartistid ja žanripiiride lammutajad, nii kohaliku muusikavälja kõrgendikel kui äärealadel tegutsejad. 

„Väikerahvaid teeb suureks kultuur ja haridus. Meie oleme enda missiooniks võtnud kultuuri edendamise ning erinevatest kultuurinähtustest osa saamise julgustamise. Seda viimast rolli täidab hästi viie tärni portaal. Meil on juba üle 6000 fänni, kes saavad iganädalaselt väärt kultuurivihjeid, mida sageli peavoolumeediast ei leia. Loodame, et ka meie seekordne Nordea ja 5* programm aitab orienteeruda ning julgustab igal juhul festivalist osa võtma,“ kommenteerib ettevõtmist Nordea Baltikumi turundusjuht Piret Reinson.

Nordea & 5* valikuga saab tutvuda Tallinn Music Weeki kodulehel http://tmw.ee/et/artistid, kus kõnealused soovitused on tähistatud sinise tärniga.  

Nordea pank on lisaks kultuuriportaalile Viis tärni tuntud ka kultuurisündmuste Pimedate Ööde Filmifestival peatoetajana ning koostöös Hooandja platvormiga hoolitseb Nordea uute talentide esiletõusu, maapiirkondade kultuurielu ning sallivuse edendamise eest Eesti ühiskonnas. Aastal 2011 pälvis Nordea pank „aasta kultuurisõbra” tiitli ning on korduvalt leidnud EV Kultuuriministeeriumi poolt kultuurisõbrana äramärkimist. 

Tutvu Nordea & 5* artistidega ja kogu TMW esinejate nimistuga siin.

Nordea & 5* programm:

Neljapäev, 31.03

19.00 Kristjan Järvi, Klaaspärlimäng Sinfonietta, Mari & Håkon Samuelsen (NO), DJ Mr Switch (UK) – Kultuurikatla Katelde saal

19:00 Maria Faust Sacrum Facere (DK) – Von Krahl

20:15 Ouu – Kino Sõprus

20:30 Eric Copeland (USA) – Kultuurikatla Black Box

21:45 Erki Pärnoja – Kino Sõprus

22:00 Levski – Sinilind

22.30 The Membranes (UK) & Kammernaiskoor Sireen – Kultuurikatla Black Box

00:00 Kara-Lis Coverdale (CA) – Kultuurikatla Katelde saal

01:00 Djerro – Kino Sõprus

Foto: promo

Reede, 1.04

19:30 MiaMee – Vaba Lava

19:30 Järvi Instrumentalists – Niguliste kirik

20:00 The Revolutionary Army of the Infant Jesus – Mustpeade maja

21:00 Liima (DK / FI) – Kino Sõprus

21:30 Meisterjaan – Sinilind

22:30 Maarja Nuut – Mustpeade maja

22:40 Rebel Angel – Von Krahl

23:00 Jüri Pootsmann – Rock Cafe

23:30  Jaakko Eino Kalevi (FI) – Kultuurikatel

01:00 Thing – Erinevate Tubade Klubi

01:00 FVLCRVM – MIMStuudio

01:15 Fingalick (LT) – F-hoone

02:00 Kebu (FI) Von Krahl

Foto: Jörgen Paabu

Laupäev, 2.04

19:00 Estrada Orchestra – Erinevate Tubade Klubi

19:45 Science of Silence – Rotermanni soolaladu

21:00 Leyya (AT) – Kino Sõprus

21:00 Leni Kravac (SI) – Kultuuriklubi Kelm

21:00 Puuluup – Vaba Lava

21:30 Henri Hütt – MIMStuudio

21:50 Estoner – Woodstock/Rockstar’s

23:30 Pixelord (RU) – Lennusadam

23:30 Psychea (RU) – Von Krahl

00:00 Mokoma (FI) – Von Krahl

00:15 San Hani – Sinilind

01:00 Kerli – Rock Café

01:30 Cartoon – Club Hollywood

02:00 Batida – Rock Café

Foto: Kerli

Kaheksas Tallinn Music Week toimub 28. märtsist 3. aprillini 2016.  Lisaks pealinna muusikaklubides toimuvatele kontsertidele ja muusika- ning loovtööstuse konverentsile leiavad festivali raames aset tasuta „Linnalava“ etteasted, muusikateemaline vestlussari „TMW jutud”, restoranifestival „TMW maitsed”, Eesti Kaasaegse Kunsti Arenduskeskuse kureeritud eriprogramm „TMW kunst“ ning õllegurmaanide festival Tallinn Craft Beer Weekend. Esmakordselt liitub TMWiga tänavu Disainiturg.

TMW 2016 kuupäevad:

28. märts – 3. aprill: TMW maitsed, TMW jutud

29. märts – 3. aprill: TMW kunst

30. märts – 2. aprill: Linnalava

31- märts – 2. aprill: muusikaprogramm

1. – 2. aprill: TMW muusikatööstuse konverents, Tallinn Craft Beer Weekend

2. – 3. aprill: Disainiturg

Festivalipassid hinnaga 50 eurot, mis tagavad sissepääsu kõikidesse TMW muusikaprogrammi kuuluvatesse klubidesse ning sisaldavad eripakkumisi muude festivaliosade raames, on kuni 21. märtsini saadaval hinnaga 50 eurot. http://tmw.ee/et/passid/festivalipass

Muusikaprogrammi kontsertide  üksikpiletid on müügil Piletilevis.

TMW delegaadipass, mis tagab pääsu festivali raames 1.–2. aprillil toimuvale muusikatööstuse konverentsile, on kuni 21. märtsini saadaval hinnaga 225 eurot. Delegaadiks registreerumine TMW kodulehel:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles