BBC juhid kriitikutele: «Top Geari» uus saatejuht saab hästi hakkama

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Evans
Chris Evans Foto: SCANPIX

BBC juhid lükkasid ümber kriitika, et menusaate «Top Gear» uus saatejuht Chris Evans on ebaprofessionaalne ja ei soovi seriaalist «Sõbrad» tuntud näitlejat Matt LeBlanci kaassaatejuhina näha.

BBC programmijuhi Mark Linsey teatel on Evans niiöelda meeskonnamängija ja sobib kaassaatejuhtidega hästi kokku, edastab The Telegraph.

«See on lihtsalt laim, et Chris Evans on ebaprofessionaalne ja ta on Matt LeBlanci vastu. Ta on alati südamega asja juures, ükskõik siis millist saadet ta ka ei teeks ja just selle tõttu valisime ta «Top Geari» põhisaatejuhiks,» nentis Linsey.

Ta lisas, et Chis Evans ja Matt LeBlanc on osa «Top Geari» meeskonnast, kuhu kuulub veel mitu entusiastlikku ja tööle pühendunud inimest.

«Top Geari» uute saatejuhtide hulka kuuluvad lisaks Chris Evansile ja Matt LeBlancile veel Rory Reid, Sabine Schmitz, Chris Harris, Eddie Jordan ja juba varasemast kuulus anonüümne mees The Stig.

Mis puudutab «Top Geari» endist saatejuhti Jeremy Clarksonit, siis BBC vallandas ta möödunud aasta märtsis pärast seda, kui ta tungis kallale produtsent Oisin Tymonile.

Kaassaatejuhid Richard Hammond ja James May lahkusid vabatahtlikult BBCst.

Clarkson esitas möödunud nädalal Tymonile vabanduse ja oli nõus maksma 100 000 naela kahjutasu.

Clarkson, May ja Hammond töötavad nüüd Amazon Prime´is, kus neil on oma autosaade.

BBC hakkab «Top Geari» uusi osasid näitama mais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles