Itaalia väljaanded: 79-aastase Berlusconi uus kallim on 21-aastane üliõpilane

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvio Berlusconi.
Silvio Berlusconi. Foto: SCANPIX

Itaalia väljaannete teatel on endisel peaministril, skandaalsete naissuhete poolest tuntud Silvio Berlusconil uus, temast märgatavalt noorem kallim.

79-aastase Berlusconi uus silmarõõm olevat 21-aastane üliõpilane Lavinia Palombini, kes on Berlusconi loodud partei Forza Italia aktiivne liige.

 Kõmumeedia teatel leidsid Berlusconi ja Palombini üksteist möödunud suvel Sardiinia saarel, kus nad mõlemad puhkasid.

Väidetavalt pommitas juba eakas poliitik noort naist telefonikõnede laviiniga, tehes mõnel päeval isegi 60 kõne.

Berlusconi advokaadi Niccolo Ghedini sõnul on väidetava suhte puhul tegemist laimuga.

Itaalia mitmed tabloidid teatasid, et Sardiinial alguse saanud salasuhe tekitas Berlusconi ja ta elukaaslase, 30-aastase Francesca Pascale vahele paksu verd ja nääklemist.

Forza Itaalia noorteorganisatsioon Azzura Liberta teatas, et nad eemalduvad parteist Berlusconi pidevate eraeluliste intriigide tõttu, mis kahjustavad nii partei kui nende mainet.

2013. aasta suvel mõistis Itaalia kohus Berlusconi alaealisega seksimises süüdi, kuid hiljem see otsus tühistati.

Berlusconi eksnaine Veronica Lario andis 2009. aastal lahutuse sisse, kui ilmnes, et mees oli pidutsenud ja oletatavalt ka seksinud 18-aastase Noemi Letitziaga.

«Ma ei saa elada koos mehega ega olla ta abikaasa, kes peab end vallaliseks alaealiseks ja kes noolib alaealisi tüdrukuid,» sõnas Lario siis meediale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles