Julian Assange`il on 20-aastane poeg?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julian Assange
Julian Assange Foto: SCANPIX

Kinnitamata andmetel on kõmulise meediaorganisatsiooni Wikileaks asutajal, 39-aastasel austraallasel Julian Assange`il 20-aastane poeg.

Assange`il oli 18-aastaselt suhe 16-aastase tütarlapsega, kes temast rasedaks jäi, kirjutab Daily Mail.

Väidetav poeg kannab nime Daniel.

1980. aastate lõpul kolisid Julian Assange, ta ema ja poolvend pidevalt. Lõpuks jäid nad pikemalt peatuma Melbourne`i eeslinna Danderong Rangesisse, kus üürisid väikese maja.

Seal tekkis Assange`il huvi arvutite vastu. Kuid sealt leidis ta ka oma esimese kallima. Paari laps sündis kui naine oli 17-aastane.

1991. aastal üüris paar maja, kuid nende suhe oli karidel, kuna Assange tegevus pakkus politseile huvi.

Assange oli oma Amiga 500 arvuti abil varastanud üle maailma erinevate lehekülgede salasõnu, kaasa arvatud USA õhujõudude salasõnu.

Naine koos pojaga lahkus Assange`i juurest.

Austraallane ei ole paljastanud, kes ta poja ema on. Pärast lahkuminekut pidas paar väidetavalt üheksa aastat poja hooldusõiguse eest kohtulahingut. Kohus otsustas, et ema saab õiguse Daniel üles kasvatada. Oletatakse, et sel perioodil muutusid Assange´i juuksed stressi tõttu halliks.

Assange´i vahepealsest elust on vähe teada. 2003 – 2006 õppis ta Melbourne´i ülikoolis füüsikat ja matemaatikat. 2006. asutas ta organisatsiooni Wikileaks.

Endise sõbra andmetel tekkis Assange´i lapse emal uus suhte, ta abiellus ning võttis uue perekonnanime. Ta ei ole oma kunagist seotust Assange´iga paljastanud.

Julian Assange`i ja ta endise kallima poeg Daniel on nüüd 20-aastane ning väidetavalt töötab ühes Austraalia tarkvarafirmas. Internetis ilmunud fotol olevat näha, et ta on Julian Assange´iga väga sarnane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles