Elu24 video! Rahuliku loomuga Mick Pedaja maandab pingeid matkates pimeduses

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016 pressiüritus Sportlandis - finalistid disainisid ketse. Mick Pedaja
Eesti Laul 2016 pressiüritus Sportlandis - finalistid disainisid ketse. Mick Pedaja Foto: Viktor Burkivski

Tallinnas Ülemiste keskuse Sportlandi kaupluses tulid täna kokku kõik kümme Eesti Laul 2016 finalisti, kes disainisid ise fännide jaoks ägedad Converse'i ketsid. Teiste seas oli kohal ka Mick Pedaja, kes disainis fännile minimalistlikult ilusad jalanõud.

«Ma tegin siia mingi juured. Põhiliselt ongi selline juure-kets,» soovitab muusik Mick Pedaja valgete papudega metsa minna, siis mets kujundab need veel oma värvi.

Lisaks kaunistavad mugavaid käimasid eesti arhailised mehikesed ja Pedaja oma logo, mida ta veel hästi joonistada ei oska.

Foto: Viktor Burkivski

Mick Pedaja ennustusportaalides uurimas ei käi, millist edu ta Eesti Laulu loole «Seis» ennustatakse. Enne finaali on mehel pisike närv ka sees, aga see on pigem mõnus. «Üldiselt olen rahulik».

Mis sporti teeb mees muusika kõrvalt? «Käin looduses matkamas. See on minu sport,» käib Pedaja vahel isegi pimedas matkamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles