Meie võit Riia Arenal! Eesti võitleja Roman Zõbin tõi raske heitlusega võidupärja koju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul Riia Arenal toimunud võitluskunstisarja King of Kings Grand Prix` etapi kuuendas matšis oli Eestit esindanud Roman Zõbini vastas Venemaa võitleja Oleg Hohlov ja pärast neljandat ehk ekstraraundi tõstis ringikohtunik meie poksija käe.

Foto: MediaMarketing

KOK Tallinna etapil Paolo Fiorio alistanud ja mitmetel eelnevatel võistlustel ennast võitmatuna näidanud Roman tõestas taas, et ta on võitluskunstides arvestatav favoriit, kes ronib maailma reitingutabelites aina ülespoole.

Võitluse käigu kohta ütleb Roman, et tema vastane oli kogenud ja tema tugevuseks olid jalalöögid. «Ma tundsin kolmandas raundis, et võitluse seis on võrdne ja olin neljandaks, ekstraraundiks valmis,» lisab võitja.

Foto: MediaMarketing

Matši kohapeal jälginud King of Kingsi Eesti esindaja Igor Golubev kommenteerib: Esimeses raundis võtsid mehed omavahel mõõtu, teises raundis läks võitlus juba jõuliseks ja kumbki meestest teineteist ei säästnud. Hohlov ründas ägedalt jalgadega ülakehasse, mõned löögid ka tabasid Romani, kuid võitlus oli siiski tasavägine. Kohtunikud kuulutasid kolmanda raundi järel viigi ja seejärel mindi ekstraraundile. See pani meid muretsema, aga Roman võttis ennast kokku ja võitis!

Nüüd ootab võitjat ees lühike puhkus, siis jätkuvad treeningud ja järgmised turniirid, millel Roman Zõbin osaleb, toimuvad kas juunis või septembris. Praegu aga on Roman väga tänulik oma fännidele, kelle ergutamine oli talle Riia Arenal oluliseks toeks.

Foto: MediaMarketing

Korraldajamaa Läti võitlejad jätsid sel korral koju neli võitu: Arthur Smiertiev võitis esimeses matšis sakslase John Arhelgeri, Igor Tkachenko sai jagu Venemaad esindanud Igor Titovist, Raimond Aukštikalnis alistas superfight`is Michel Landvreugd` Hollandist ning Zaur Dzhavadov saatis nokauti Hollandi lipu all võitleva brasiillase Rodrigo Ferreira.

Nokaudiga võitis ka leedukas Arnoldas Vaicius lätlase Igors Zauersi ning samamoodi lõppes ka heitlus Jordy Laret (Holland) vs Dmitriy Oliynyk (Ukraina), kusjuures võidukas hollandlane oli ukrainlasest silmnähtavalt lühem. 

Ekstraraundid olid ka moldovalase Cristian Dorel võidukas matšis hollandlase Jordan Pikeuri vastu ja leeduka Jan Nausi heitluses Lätit esindanud Vyacheslav Tevinshi vastu, kus võit läks Leetu. Superfight`is kuni 77 kilogrammi kaalukategoorias kuulutasid Rodrigo Ferreira ja Zaur Dzhavadov juba kaalumistseremoonial teineteisele sõja, kuid Tallinna GP-l ukrainlase Aleksei Ljubchenko võitnud brasiillane väsis kiiremini ja võit jäi Lätti.

Kahjuks jäi vigastuse tõttu sellelt King of Kingsi etapilt kõrvale meie Iljas Rustamov.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles