Piinlik eksitus: USA koomik lootis «Mandariinides» transseksuaale näha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Team Coco

USA koomik Wyatt Cenac tunnistas Conan O'Brieni jutusaates, et ta ajas segi Eesti sõjadraama «Mandariinid» ja transseksuaalidest rääkiva filmi «Mandariin».

Cenac kutsuti filmi «Tangerine» linastusele ja teda ajas segadusse see, et umbes samal ajal tuli välja film «Tangerines».

««Mandariinid» on väga tõsine draama, mis räägib Eesti ja Gruusia sõdurist, kes on ühes majas lõksus ja sa ei tea, kas nad löövad teineteist maha. See oli see, mille kohta ma internetist infot otsisin,» seletas Cenac.

«Õppisin Balti konflikti kohta palju. Siis jõudsin linastusele ja üks reporter märkis, et see on ideaalne film pride'i nädalavahetusel vaatamiseks. Mõtlesin, et kas ta rikkus minu jaoks terve filmi ära? Kas nii see konflikt lahendataksegi, et osapooled leiavad teineteist?» naeris koomik. 

«Sain väga vihaseks, et ta lõpu ette ütles. Mul polnud ikka veel aimu, et jutt käib teisest filmist. Nägin linastusel palju transseksuaale ja imestasin, et Balti konflikt transseksuaale niimoodi köidab.»

Vaata lõbusat videot: 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles