Evelin Ilves kirjutas südantsoojendava postituse oma 13-aastasest neiuks sirgunud tütrest Kadri Keiust! (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luukas Ilves ja Kadri Keiu Ilves.
Luukas Ilves ja Kadri Keiu Ilves. Foto: Andres Putting / presidendi kantselei

Endine presidendiproua Evelin Ilves jagas oma Facebooki leheküljel südantsoojendavalt armsat teksti enda tütrest Kadri Keiust, kes koos venna Luukas Ilvesega presidendi vastuvõtul käis. 

Postituses Evelin Ilves uhke emana kirjutab:

Kadri Keiu oli 3-aastane, kui isa presidendiks valiti ja perel Kadrioru lossi tuli kolida. Seni oli ta elanud metsade keskel Mulgimaal oma isa esivanemate iidses kodus, enam kui 300-aastases talus. See oli elu looduse rütmis, koos päikesega tõustes ja temaga uinudes. Ta peaaegu tundis lindude keelt.

Ja kuigi Kadriorg oli talle tuttav peamiselt «Pehmete ja karvaste» elupaigana, meeldis väikesele tüdrukule seal kohe. Õieti oli ta ainus inimene, kellele seal päriselt meeldis, kes lossis kodunes ning õppis kiiresti nime- ja nägupidi tundma kõiki, kes ses elevandiluust tornis asjatasid. Kahe kodu ballaad on tema jaoks tavaline elu olnud, vaid kõige kallimad kaisumõmmid ja pere lemmikloomad sõitsid temaga Mulgimaa vahet pendeldades kaasa.

Siis sai lasteaiast koolitee ja kallitest kodustest kaisumõmmidest reaalsed hinged. Tuli aeg põlismetsade varjust ja lossi müüride tagant välja astuda.

Roosa siidsifoon valge krepi taustal loob klassikalise printsessisiluetiga peokleidi. Väikeste kiiksudega markeerib ta teekonda tillukesest pärlikesest vürtsika ja peavoolust irduva eneseteadlikkuseni. Mae Kivilo loodud kaunistused on ühtaegu kui kaisumõmmid ja lemmiklelud, kes kasvanud armsateks sõpradeks või õnne hoidvateks talismanideks. Ja kuigi välimus peegeldab alati me sisu, on ikkagi kandja see, kes viigilehest jumaliku rüü loob.

Kolmesest on saanud 13.

SIRGUMINE.

Kadri Keiu Ilvese kleit 24. 02. 2016„SIRGUMINE”Stilistika ja kleidi disain: Evelin IlvesTeostus: Aili...

Posted by Evelin Ilves on Saturday, February 27, 2016
Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles