Kerli Kõivule on kõige tähtsam inimene elus peale ema ta kunstnikust elukaaslane!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv esitles singlit ja muusikavideot!
Kerli Kõiv esitles singlit ja muusikavideot! Foto: Erlend Štaub

Veebruarikuu viimases Stiilistuudios on meigitoolis ainulaadne laulja Kerli Kõiv. Kerli räägib, miks ta juba 5 aastat ei päevita ja tegelikult kasutab kosmeetikat vabal ajal harva. Kuidas sünnivad tema peas ägedad ideed, nii laulud kui muusikavideod - inspiratsioon tuleb vahel nii ootamatult, et on tulnud kasutada ka vetsupaberit! Kõige püham tegevus on tema jaoks laulude loomine ja selleks ehitab ta ka Eesti metsa "haldjate maja", üks selline muinasjutuloss on tal juba olemas Californias. Veel avaldab Kerli saates, mis idee on tal tulevikus plaanis ellu viia ja mida ta tasapisi juba ette valmistab. EAS andis Kerli singliga avalöögi oma 2016. aasta välisturgudele suunatud loodusturismikampaaniale #deepESTroots, mille saadikuks lauljatar on.

Iluteemaks on innovatiivne geelmaniküüri aparaat Ciaté London firmalt, mida tutvustab ettevõtte Global Beauty koolitaja/küünetehnik Anu Sildver, selgub et sellega saab salongihoolduse väärilised küüned kodus ise valmis  meisterdada.

Piilume kaameraga Vabariigi Aastapäeva peo "kleidilaborisse" , meie sõprade moedisainerite saginat täis stuudosse Embassy Of Fashion, kus räägime juttu etiketist ja vastuvõtu kleitide moest moedisainerite  Riina Põldroosi ja Ketlin Bachmanniga.

Vaata Stiilistuudio saadet pühapäeval 28.02, kell 19.30 Tallinna TV kanalil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles