Rootslanna: Julian Assange on seksivõhik!

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julian Assange
Julian Assange Foto: SCANPIX

Briti väljaanne The Guardian avalikustas möödunud nädalal lõpul intiimseid detaile kõmulisi paljastusi teinud meediaorganisatsiooni Wikileaksi asutaja Julian Assange`i kohta.

The Guardiani andmetel sai ta Assange`i kohta käiva informastiooni politseidokumentidest.

Assange olevat augustis külastanud Rootsit, seksinud seal naisega, kes teda nüüd süüdistab seksuaalses vägivallas.

End A-ks nimetava naise sõnul külastas Assange teda ning lähenes talle, hakates tal riideid seljast võtma. Naise sõnul tundis ta, et Assange tegutseb liiga kiiresti ning tõmbas riided selga tagasi, kuna tundis end ebamugavalt.

Naise sõnul ei tahtnud ta seksi, kuid kuna Assange  jätkas tegevust, siis ei olevat tal muud üle jäänud kui mehe soovile alluda.

Naise sõnul nõudis ta turvaseksi ning kondoomi. Pärast pikka palumist olevat Assange kondoomiga nõus olnud, kuid lõhkus selle hiljem tahtlikult.

End A-ks kutusva naise sõnul olevat Assange seksis võhik ning temaga seksimine oli ta kõige halvem seksikogemus.

«See ei olnud ainult kõige viletsam seks, vaid ka vägivaldne seks,» lisas rootslanna.

«Pärast preili A-ga kohtumist, kohutus ta järgmisel päeval preili W-ga, kellega läks kinno. Pimedas kinosaalis olevat mees käsi naise intiimkohtadesse pannud,» seisab politseidokumentides.

Samal päeval osales Assange preili A korraldatud peol, kus ta preili W-ga uuesti kohtus. Ta läks koos naisega tema korterisse, kus nad seksisid. Siis olevat Assange vabatahtlikult kondoomi kasutanud. Naine läks hommikul süüa ostma, tulnud tagasi, jäi ta uuesti magama. Ta ärkas selle peale, et Assange püüdis temaga seksida.

«Loodan kogu südamest, et sul ei ole HI-viirust,» oli preili W lausunud.

Pärast seda veetis Assange aega preili A seltsis. Naise sõnul ei jätnud mees teda rahule ja tahtis pidevalt seksida.

Naised kontakteerusid ja leppisid kokku, et nõuavad Assange`ilt suguhaiguste testi tegema minemist.

Suurbritannias arreteeritud Assange vabastati pärast üheksa päeva üksikkongis olemist möödunud nädalal kautsjoni vastu.

Kohus peab otsustama, kas Assange antakse Rootsile välja.

Rootsis võidakse mees anda kohtu alla süüdistatuna seksuaalses ahistamises, seksuaalvägivallas ja ilma kondoomita seksimises. Viimati nimetatu on Rootsi seaduse kohaselt vägistamine.

Assange`i sõnul nõustusid naised temaga seksima vabatahtlikult. Mees on veendunud, et seksuaalsüüdistuste taga on hoopis USA võimud, kellele ta on Wikileaksi paljastustega peavalu tekitanud.

Assange ootab jaanuarikuist kohut Suurbritannias Suffolkis asuvas mõisas koduarestis olles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles