Seksimängus dildona kasutatud värske kurk tappis naise (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Lõuna-Saksamaal võib kohtu alla antud meest oodata ees kuni viie aasta pikkune vanglakaristus selle eest, et ta salakallim suri dildona kasutatud värske kurgi tõttu.

2014. aasta juuliks oli abielus mehe salasuhe armukesega kestnud viis aastat ja nad said uuesti salaja seksimänguks kokku, edastab The Local.

Nüüd 46-aastase mehe naine ja tütar olid sel ajal ära Mannheimist, kus nad elasid.  

Paar kohtus pärastlõunasel ajal mehe kodus, kus nad jõid ära neli pudelit veini ja veel muud alkoholi, pärast seda aga asuti seksimänge mängima.

«Me kasutasime sageli dildodena ja seksielu elavdajatena köögivilju nagu porgandid ja suvikõrvitsad,» sõnas mees kohtus.

Kuid 2014. aasta juulis ei olnud tal kodus muud kui värskeid kurke, mees läks kööki ja võttis sealt kurgi, mida kasutas dildona.

Joobes naine ei saanud eri aru, mis toimub, kuid lõpuks surus mees «kurkdildo» naisele suhu, kuhu see jäi pikaks ajaks.

Siis mees märkas, et köögist tuleb suitsu ja ta ruttas vaatama, mis toimub.

«Unustasin, et panin koerale mõeldud liha ahju küpsema ja see läks kõrbema. Võtsin liha ahjust, jahutasin ja  andsin koerale ning siis läksin rõdule suitsetama, et maha rahuneda,» meenutas mees kohtus.

Kui ta tuppa tagasi läks, leidis ta armukese teadvusetult põrandal lamamas. Kurk oli tal ikka suus, takistades õhu hingamisteedesse jõudmist.

«Tõmbasin kurgi tal suust, kuid osa kurgist oli pudruks muutunud ja seda oli ta kõrist raske kätte saada,» teatas mees kohtus.

Mees kutsus naisele kiirabi, kuid kuna naine oli olnud minuteid õhuta, langes ta koomasse, millest ta enam välja ei tulnud. Ta suri paar päeva hiljem haiglas.

Prokurör Reinhard Hofmani sõnul oleks mees pidanud aru saama, et suhu pandud kurk võib alkoholi tarbinud naise tappa ja ta ei oleks tohtinud naist üksinda jätta.

Saksa kohus peaks täna langetama selles kohtuasjas otsuse, kuid suure tõenäosusega saadetakse mees viieks aastaks trellide taha.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles