Eri Klasi kasutütar leinab isa: aitäh sulle, et olid osa meie elust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna vanalinna päevade avakontserdil kõlas helilooja Carl Orffi kantaat "Carmina Burana" Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri, solistide ja kooride esituses, dirigeeris maestro Eri Klas. Ettekannet ilmestas etteastega ka tema kasutütar Marion Melnik
Tallinna vanalinna päevade avakontserdil kõlas helilooja Carl Orffi kantaat "Carmina Burana" Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri, solistide ja kooride esituses, dirigeeris maestro Eri Klas. Ettekannet ilmestas etteastega ka tema kasutütar Marion Melnik Foto: Jelena Rudi

Maestro Eri Klasi kasutütar Marion Elvilä jagas täna sotsiaalmeediaskanalis Facebook oma kasuisa lahkumise puhul mälestuspostituse.

«Meie armastatud isa Eri lahkus eile, me armastame sind ja igatseme sind kohutavalt. Puhka rahus ja aitäh sulle, et olid osa meie elust. Säragu sinu valgus alati, ükskõik, kus sa oled,» kirjutas Eri Klasi kasutütar Marion Elvilä inglise keeles südamliku postituse.

Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Marion on Eri Klasi abikaasa Ariel Klasi tütar abielust muusik Oleg Melnikuga, kuid pärast abiellumist Eri Klasiga oli viimane Arieli kahele tütrele isa eest.

Marion Elvilä on edukas ooperilaulja ning võitnud palju erinevaid võistlusi. Tema hääleulatus on pälvinud kriitikute kiitust ja tähelepanu.

Südamlik kaastunne lähedastele ka Elu24 meeskonna poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles