VAATA, kes pääses hevimuusika konkursi Wacken Metal Battle Estonia poolfinaali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metal-muusika festival Wacken Open Air
Metal-muusika festival Wacken Open Air Foto: promo

Tänavu kevadel leiab aset konkurss Wacken Metal Battle Estonia, mille võitja pääseb esinema maailma suurimale metal-festivalile Wacken Open Air 4.-6. augustil Saksamaal. Konkursi finaal toimub maikuus. 

Täna hommikul avalikustati poolfinaali pääsejate nimekirjad. Kahte 11. ja 12. Märtsil klubis Rockstar’s peetavatesse poolfinaalidesse jõudsid järgmised bändid: Wyrm Sub Terra, Liblikas, Condescension,  Her Memorial Discourse, Abandoned Elysium, Statica, Horror Dance Squad, Emphasis, Goresoerd, Rattler, Emerald ja Catnap. 

«Esinemine Wacken festivalil pakub kohalikule bändile võimalust näidata ennast tuhandetele inimestele, saada tuttavaks festivalide korraldajatega,agentidega, promooteritega ning kajastada oma loomingut välismaa meedias. Wacken festival on Euroopa kõige suurem raskemuusika festival ja me usume, et iga pillimees unistaks esinemisest massiivse publiku ees» - räägivad  Wacken Metal Battle Estonia korraldajad  Tatjana Korenik ja Roman Demtšenko kontserdifirmast Urban Culture Entertainment. 

Konkursi poolfinaalid toimuvad 11. ja 12. märtsil Tallinnas klubis Rockstar’s. Igast poolfinaalist pääseb mai kuus peetavasse finaali 2 bändi. Konkursi võitjal avaneb võimalus astuda üles Wacken Open Air festivalil 04.-06. augustil Saksamaal, Wacken külas. Kõikide bändide vahel jagatakse välja ka muud auhinnad ürituse korraldaja partnerite poolt.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles