Reedel Rock Cafés esinev IAMX andis välja video uuele tumedale singlile «North Star»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti laulja, multi-instrumentalist ja videokunstnik Chris Corner annab koos oma bändiga IAMX Eestis kontserdi
Briti laulja, multi-instrumentalist ja videokunstnik Chris Corner annab koos oma bändiga IAMX Eestis kontserdi Foto: Saryn Christina

Reedel, 26. veebruaril annab Rock Cafés kontserdi briti bänd IAMX. Äsja andis bänd välja uue video värskeimale singlile «North Star». Piletid Rock Café kontserdile on müügil Piletilevis.

«North Star» on uus singel eelmise aasta oktoobris ilmunud albumilt «METANOIA». IAMX-i looja ja alustala Chris Corner selgitab loo ja video tagamaid: ««North Star» on lugu sellest, kuidas inimene on mõnikord väga liimist lahti, kukub valu ja hullumeelsuse tumedasse auku… ning roomab sealt siis välja. Loodus aitab igapäevastressi koormat kergendada ning juhtida inimese tagasi rahulikuma mõttemaailma juurde. Singel sümboliseeribki seda juhtijat.»

Visuaalne pool on IAMXi loomingus ja esinemistel olnud alati olulisel kohal ning seetõttu filmiti ka loole «North Star» maagiline video. Kaunis klipp on üles võetud Wander Valley’s, Californias – mitte kaugel kohast, kus lugu kirjutatud sai. «Mul on seal pisike elukoht keset kõrbe,» selgitab solist Chris Corner. «See on ilus, veider ja vaikne koht. Tänu puhtale õhule on seal õhtuti fantastiline tähistaevas ning see avaldas mulle tugevat mõju. Ma ei mäleta, et oleksin kusagil mujal sellist vaatepilti näinud ning see oli ülimalt inspireeriv.»

IAMX esineb Rock Cafes reedel, 26. veebruaril. Piletid kontserdile on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles