Staarfotograaf Meelis Tomson teeb alasti meestest fotonäituse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarfotograaf Meelis Tomson teeb alasti meestest fotonäituse
Staarfotograaf Meelis Tomson teeb alasti meestest fotonäituse Foto: Erakogu

Vabakutseline fotograaf Meelis Tomson on valmis saanud uue fotonäituse, milles paljastavad ennast mehed ja seda täielikult.

Foto: Meelis Tomson

«Tegemist on minu naistepäevakingitusega kõikidele naistele,» ütleb Meelis, kelle neljanda fotonäituse avamine leiab aset 12. märtsil lounge Butterflys, kuhu on kõik oodatud pilte kaema.

«Piltide näol on tegemist meestega, kellest iga naine salamisi unistab. Antud näitusel peaks leiduma mehi igale maitsele – on karvaseid ja siledaid, tätoveerituid ja puhtaid, heledaid ja tumedaid, eestlasi ja välismaalasi,» paljastab Meelis.

«Idee sellise näituse jaoks tuli juba aasta tagasi, kui tabasin end ühel fotosessioonil mõttelt – miks kõik naisi alasti pildistvad? Ma teen siis meestest näituse. Idee küpses terve suve ja sügise ning talvel kutsusin mehed stuudiosse ja tegin oma idee teoks.»

Foto: Viktor Burkivski

Tegemist on järjekorras Meelise neljanda näitusega – esimesel näitusel (2009) süvenes ta pealinna kodututesse, teise näituse (2011) tegi ta mobiiltelefoniga Nokia N8, mis oli toona üks kõvemaid nutitelefone ja kolmanda näituse (2013) tegi ta koos oma partneri Mari-Leenuga nende reisist Aasias ja Austraalias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles