Uskumatu! Indrek Ojari tinistati ära!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 19. veebruaril toimus Viru Cafe Lyonis meeleolukas etendus, kus laval olid improteatri  IMPEERIUM näitlejad Kati Ong ja Maarius Pärn koos külalisnäitljeja Indrek Ojariga. Muusikalisi vahepalu mängis Madis Kreevan.

Foto: Merike Kens

Improetenduse kogu stsenaarium sündis kohapeal, kus külalised said pakkuda näitlejatele erinevaid rolle, kelleks kehastuda, repliike, mida lauludes või lugudes kasutada ning sündmuskohti, kus stseen aset leiab.

Foto: Merike Kens

Nii tuli võrratul Indrek Ojaril kehastuda vesiaeroobikatreeneriks, esitada juristina romantiline laul lüpsjast, vestelda Viplalaga tinistamise teemal, lugeda teksti peale ilusalongi stseenile ja osaleda veel paljudes lõbusates situatsioonides.

Foto: Merike Kens

Viru Cafe Lyoni publik võttis kaasahaarava improetenduse väga soojalt vastu ning elas näitlejatele esitatud väljakutsetele rõõmsalt kaasa.

Foto: Merike Kens

Etenduse eel ja vaheajal said külalised nautida äsja Prantsusmaalt gurmeeõpingutelt saabunud peakoka Jürgen Lip`i koostatud menüüd ja maitsvaid kooke Lyoni tippkondiitritelt.


 

Foto: Merike Kens

Teatrielamuse hind koos toiduga on 25.- eurot ja laudu saab broneerida: viru@cafelyon.ee või 622 9297 www.cafelyon.ee

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles