Hispaanias arreteeriti paar, kes harrastas surnuaial «armuvoodot»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Hispaanias Alicantes arreteeris politsei paari, keda kahtlustatakse surnuaias hauarahu rikkumises, kuna nad harrastasid seal oma kummalist «armuvoodot», mis nende arvates pidi suhet tugevdama.

Surnuaia valvurid kutsusid 13. veebruaril politsei, kui leidsid ühe perekonna mausoleumi ukse lahtimurtuna ja sealt seest paari armatsemas, edastab The Local.

Inimjäänuste juurde oli pandud kaks voodo nukku üksteise külge seotuna, küünlad, paar kaustitäit riisi, ube, maisi ja nuudleid ning kaks topsitäit rummi.

Politsei arreteeris mausoleumis olnud 37-aastase mehe ja 34-aastase naise, kes tunnistasid, et nad viisid läbi rituaali, millega nad tahtsid oma suhet tugevamaks muuta ja lõigata läbi naise varasema suhte teise mehega.

Uurimisel ilmnes, et mees oli afrokariibi kultuse santeria järgia, milles on nii katoliku kiriku kui loodususkumuste elemente.

Alicante surnuaial on see alates selle aasta algusest juba teine selline juhtum. Jaanuari esimestel päevadel avastasid surnuaia töötajad, et  ühte matmispaika on sisse murtud, inimjäänuselt oli eemaldatud kolju ja see oli asetatud kirstukaanele koos küünlaga, juures kummaliste märkidega kirjutis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles