Ansambel X-Panda avaldas uue stuudioalbumi ilmumise kuupäeva!

Elu24.ee muusikatoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel X-Panda
Ansambel X-Panda Foto: promo

Eesti ansambel X-Panda teatas, et ansambli uus stuudioalbum ilmub 10.10.2016

Foto: promo

Ansambel X-Panda debüütalbum «Flight Of Fancy» ilmus viis aastat tagasi.

Möödunud aeg on olnud bändi jaoks üpris tegus. Viimaste aastate jooksul on X-Panda andnud kontserte nii Eestis, kui ka välismaal. Ansambel andis välja muusikavideo loole «Slaves Of Lies», mis ilmub ka uuel albumil. Vihjeid uue plaadi ilmumisest on antud juba ammu, kuid nüüd see ametlik.

X-Panda liige Kaarel Tamra räägib bändi tegemistest ja uuest plaadist:

«Oleme bändiga võtnud ette kindla suuna ning asunud aktiivselt tegutsema, et anda välja uus album. Viimastel aastatel oleme kirjutanud palju uut muusikat, mis on valmis salvestamiseks. Võrreldes esimese albumiga oleme žanriliselt avatumad ning rohkem rõhku on pööratud vokaalile. Plaadil kuuleb lisaks bändile ka sümfooniaorkestrit ja koori, niiet salvestamiseks tuleb kokku päris suur seltskond.»

X-Panda on progressiivset metal/fusionit viljelev Eesti ansambel. Aastal 2011 ilmus X-Panda debüütalbum «Flight Of Fancy», mis nomineeriti Eesti muusikaauhindade jagamisel aasta albumiks metal-kategoorias. X-Panda tegevusega saab end kursis hoida Facebookis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles