Müügimehed ei pääse Clooney villa uksele koputama

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney  ja Amal Clooney
George Clooney ja Amal Clooney Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar George Clooney elab oma naise Amal Clooneyga Ühendkuningriigis Berkshire´is Sonningis asuvas villas, mille juurde mitte igaüks ei pääse.

Kohalikud elanikud on väsinud ukselt uksele käivatest müügimeestest ja nad kehtestasid oma külas müügimeestevaba tsooni, edastab The Telegraph.

Tsooni kuulub ka George Clooney villa, millel on lisaks alarmsüsteemile ka turvafirmavalve.  

Kohaliku politsei sõnul elab piirkonnas mitmeid kuulsaid ja jõukaid isikuid ning on olnud juhtumeid, milles müügimeesteks kehastunud on nende villadesse sisse murdnud.

54-aastane George Clooney ja ta 36-aastane naine Amal Clooney elavad 17. sajandist pärit renoveeritud villas, mille eest nad maksid kümme miljonit naela.

Clooneyde naabriteks on näiteks Briti siseminister Theresa May, kitarrist Jimmy Page ja veel mitmed kuulsused. Seal elas ka illusionist Uri Keller, kes pärast 35 aastat Sonningis elamist müüs 15 miljonit naela maksva villa maha ja kolis Iisraeli.

Müügimehi ja teisi võõraid eemale peletavad sildid on pandud nii külla sisenemise kui lahkumise paikadesse, kuid elanikud on pannud need ka oma majadele.

Briti seaduste järgi rikub mittesoovitud müügimees tarbijaõigusi, kuna ta surub kaupa peale. Kõik, kes seda teevad saab vastava seaduse alusel karistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles