Elu24 video! Eesti Laulu žürii liige Reet Linna: enesekindlusest on mõnedel artistidel puudust ja tahaks rohkem stilistikat näha

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016, teine poolfinaal stuudios
Eesti Laul 2016, teine poolfinaal stuudios Foto: Erlend Štaub

Täna selgub Eesti Laul 2016 teises poolfinaalis, kes pääsevad edasi finaali 5.märtsil Saku Suurhalli lavale, et võistelda koha eest Eurovisiooni lauluvõistlusel. Elu24 uuris žüriiliikmelt Reet Linnalt, mida ta selleaastasest Eesti Laulu lugude tasemest arvab ja milles peaksid artistid veel arenema.

Reet Linna rääkis Elu24-le, et ta küll oma hindeid ei saa avaldada, aga talle meeldib Laura, kes on küps ja valmis Eestit Eurovisioonil esindama. "Ta on niivõrd atraktiivne ja musikaalne."

Linna sõnul oli esimeses poolfinaalis esimest viit kergem teiste seast välja leida, aga täna on see keerulisem. "Neid, keda tahaksin esimese viie hulka tõsta, on palju rohkem. Mulle meeldib väga Anett Kulbin, Jüri Pootsmann, kelle looga ma natukene veel teeksin midagi."

Foto: Erlend Štaub

"Minu jaoks ei ole selles aastas selliseid, kes oleks peajagu kõigist üle, see tase on võrdlemisi ühtlane ja eristuvaid soliste ja laule ei ole sel aastal," tunnistas Reet Linna, et finaliste on raske valida.

Põhiliseks nõrgaks kohaks peab naine sel aastal artistidel enesekindluse puudumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles