Erika Salumäe vastab lõpuks kauaoodatud küsimusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Salumäe.
Erika Salumäe. Foto: Liis Treimann

Äsja riikliku elutööpreemia pälvinud Erika Salumäe avas Arterile oma hingeukse, paljastades enda ja Ene Veiksaare – veidi enam kui viis aastat kestnud ärisuhte ja sõpruse lõppemise tagamaid. Kroonika vahendusel saime teada, et üks tundis end reedetuna ja teine otsustas seepeale enesekaitseks öelda välja kaks vägeva väega sõna: alkohol ja vägivald. Siis jäi kõik vaikseks... Milline seos on Erikal nende kahe sõnaga ja miks tundis ta end reedetuna, sellest ta pajatabki.  

Meediasse tulid pärast seda kaks väega sõna: alkohol ja vägivald. Küsimusele, kas vastab tõele väide, et Erika lõi teda ja tekitas kehavigastusi, sinikaid, vastab Salumäe eitavalt: «Need väited on täiesti valed. Petmise ja reetmisega lõppeski meie ühine tee.»

Naiste omavahelist suhet iseloomustab Salumäe nõnda: «Ma tean, mida minust on Eestis räägitud, ma vastan sulle: romantilist suhet ei ole meil kunagi olnud. Ma ei ole lesbi. Ma ei ole ka biseksuaalne.» Samas soovib Salumäe Ene Veiksaarele head ning meenutab tema häid omadusi. 

Loe refereeritud artikli täisteksti Arterist! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles