Galerii: sportlikud kaunitarid treenisid silent-disco saatel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva õhtul toimus Arigato Spordiklubis Eesti esimene adidas-silent-disco treening, mis tõi ühele platsile neli erinevat treeningstiili, personaalse muusika ja vaid naistele loodud spetsiaalse treeningjalatsi PureBoostX positiivse kogemuse.

Adidas Eesti turundusjuht Triin Kullerkupp sõnas, et esmakordselt Eestis läbi viidud adidas-silent-disco treeningu eesmärk oli koondada saali tavapärasest erinev treening-õhkkond, mis ühendaks erinevate treeningstiilide austajaid ja annaks edasi positiivset energiat, täpselt nagu seda teeb ka just üle maailma tutvustatav naistelt-naistele loodud PureBoostX treeningjalats.

Foto: Kersti Niglas

«PureBoost X on stiilne, innovaatiline ja naiste jalakuju arvestav treeningjalats, mida aitasid välja töötada naissportlased üle maailma, et naiste treeningud oleksid täis positiivset energiat. PureBoost X-i seeriasse kuulub ka kaks “adidas by Stella McCartney” mudelt, millele disainer on andnud trendikalt erilise ja naiseliku välimuse. Pea kõik silent-disco-treeningul osalejad, kes PurBoostX-e testisid, olid kergelt hämmingus jalatsi kergusest ja mugavusest,» tõi Kullerkupp esile eilseid emotsioone.

Foto: Kersti Niglas

Adidas-silent-disco treeningõhtul esines naistele Jüri Pootsmann & bänd, silent-disco treeningul osalesid Eesti naissportlased ja hinnatud moeblogijad, kes ühtekokku testisid personaalsete muusikaklappidega treenides nelja erinevat treeningstiili. Silent-disco-treeninguid viisid läbi Arigato ja City Spa treenerid Monica Lauri, Katrena Tenno ja Igor Burdin ning Sparta treener Sven Idarand.

Foto: Kersti Niglas

Vitamiine andsid smuutikohviku Smuhvik värsked puuviljajoogid ja meeleolu lõi DJ Liisi Voolaid. Õhtut juhtis Martin Veisman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles