Eesti Laul: segadus Laika Virgini laulu avaldamisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laika Virgin
Laika Virgin Foto: Internet

Postimees.ee-le tuli vihjeid, et ka Laika Virgin «Ilusad inmesed» on avaldatud üks päev varem kui lubatud.

Laika Virgini Facebooki seinal ripub postitus, mis on tehtud 31. augustil 2010 1:00pm «Laika Virgin'i uus sinku väljas!»

Postimees.ee-le jagas selgitusi Jarek Kasar, kes on bändi Laika Virgin manager: «Me andsime selle laulu välja ametlikult 1. septembril. 31. augustil me lõpetasime selle laulu töötluse ja ööl vastu 1. septembrit saatsime selle pressiteatena laiali. Me kavandasimegi niimoodi, et alustame selle laulu tutvustamisega 1. septembril ehk siis päeval, kui tohivad olla avaldatud lood konkursile Eesti Laul, et võtta maksimum promoaeg. Me panime selle loo öösel üles ja 1. septembri hommikul käis bänd Raadio 2 saates «Kuulderaadius» seda esmaskordselt esitamas. Millegipärast on Facebooki seinal meie ajavööndist lähtuvalt valed kellajad. Kui me plaanisime selle lauluga minna Eesti Laulu konkursile, siis miks me oleksime pidanud selle paar tundi varem avaldama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles